© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η εκδήλωση του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων - Αφιέρωμα στον ποιητή Στέφανο Μαρτζώκη (1855-1913) [8 videos + φωτογραφίες]

  18 Μαΐου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου  Ο Πρόεδρος του Μουσείου κ. Ιωάννης Στ. Παπαδάτος προσφωνεί την εκδήλωση.Στο πάνελ, από αριστερά: η αρχαιολόγος Κατερίνα Δεμέτη, ο ηθοποιός Γιώργος Βούτος, η φιλόλογος και ποιήτρια Αθηνά Βλαχιώτη, ο φιλόλογος και ποιητής Διονύσης Σέρρας.

Την ομιλία της κ. Δεμέτη μπορείτε να αναγνώσετε στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μας ΠΑΡΑΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ, μ' ένα κλικ εδώ.
Η παρουσία μαθητών του Ελληνικού Σχολείου της Μόσχας ήταν κάτι περισσότερο από συγκινητική!!!

Η υπεύθυνη του Ελληνικού Σχολείου της Μόσχας κ. Ναταλία Νικολάου απευθύνεται στο ζακυνθινό κοινό.Αναφορά στον ποιητή Στέφανο Μαρτζώκη, 100 χρόνια μετά τον θάνατό του

Στο φόντο της εκδήλωσης, το πορτρέτο του τιμώμενου ποιητή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΤΖΩΚΗ, καμωμένο  από τον δισέγγονό του σκηνοθέτη και ζωγράφο Μαθιό Γιαμαλάκη-Μαρτζώκη.

Ο Μαθιός Γιαμαλάκης-Μαρτζώκης ομιλώντας στην ομήγυρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails