© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νυχτερινή αίσθηση στο Πέρα της Πόλης / İstiklâl Caddesi - Beyoglu










Φίλοι, καλησπέρα, από Κωνσταντινούπολη! Απόψε απλώς περνάμε από εδώ, για ένα μεγάλο ταξίδι στην Άπω Ανατολή, από όπου ελπίζω, συνθηκών υπαρχουσών και... επιτρεπουσών, να σας κρατώ ενήμερους! 

Η ανάρτηση αυτή είναι προγραμματισμένη να δημοσιευθεί, για να σάς μεταφέρω το κλίμα των ήμερων ημερών στην περιοχή της Πλατείας Ταξίμ, όπου τώρα μαίνονται οι αντιπαλότητες μεταξύ της επηρμένης εξουσίας και του λαού της Τουρκίας. Οι φωτογραφίες αποτυπώθηκαν τον Νοέμβριο του 2011, από το τότε ταξίδι μας στην Πόλη. 

Τέλος πάντων, δεν θα λύσουμε εμείς εδώ το πρόβλημα της γείτονος. Ούτως ή άλλως έχουμε τα ημέτερα πολλαπλά προβλήματα. Προς το παρόν, εμείς εδώ έχουμε μπροστά μας ένα αεροπορικό ταξίδι εννιάμισι ωρών! Τα ξαναλέμε!
π. Π. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails