© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αύριο (30.8.2013) η 1η εκδήλωση του γ΄ κύκλου «Αληθώς» ως Γιορτή Οικολογίας


Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» συνεχίζει τις μορφωτικές δραστηριότητές του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κατά το αρχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

Η πρώτη σύναξη για φέτος αποβλέπει και πάλι στην οικολογική ευαισθητοποίηση και πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013, παραμονή της εορτής της Αγίας Ζώνης, ώρα 7.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του εορτάζοντος ενοριακού παρεκκλησίου της Παλαιάς Βλαχέραινας Μπανάτου, περιλαμβάνοντας:

α) Αγιασμό, με το Χέρι του Αγίου Διονυσίου, για την έναρξη του γ΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου. 

β) Δέηση υπέρ του Φυσικού Περιβάλλοντος, με την ευκαιρία μάλιστα της Εκκλησιαστικής Ημέρας Περιβάλλοντος κάθε 1η Σεπτεμβρίου, την οποία έχει καθιερώσει από ετών το Οικουμενικό Πατριαρχείο. 

γ) Επίκαιρη Ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. κ. Διονυσίου Δ΄, με θέμα: 

«Ανιχνεύοντας το Θείο Αποτύπωμα στη Φύση».

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για τους συντελεστές του Κέντρου Λόγου, οι οποίοι ευχαριστούν εκ των προτέρων όλους!


[Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails