© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μια εκπομπή για τη Ζάκυνθο και την Ποίηση με τον π. Παναγιώτη Καποδίστρια και τον Διονύση Φλεμοτόμο (1999)

Αναδημοσίευση από την Ιδιωτική Οδό του Παναγιώτη Ανδριόπουλου


Στην σειρά των εκπομπών μας με τίτλο "Προς Εκκλησιασμόν" τον καιρό της θητείας μας στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Πατρών Λύχνος, προβάλλουμε σήμερα μια εκπομπή για τη Ζάκυνθο και την ποίηση.

Προσκεκλημένοι: ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ποιητής και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου και ο ποιητής Διονύσιος Φλεμοτόμος. Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Σταθμού το 1999.

Επιμέλεια - παρουσίαση: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος (Διευθυντής προγράμματος του Τηλ. Σταθμού "Λύχνος" την περίοδο 1996-2001).

Στην εκπομπή γίνεται εκτενής αναφορά στη Ζάκυνθο και τη λειτουργική της παράδοση, στο "Ζακύνθου Εορτοδρόμιον" που επιμελήθηκε φιλοπόνως ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, σε ήθη και έθιμα της νήσου,αλλά και στο ποιητικό έργο των δύο προσκεκλημένων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails