© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Η δε πόλις Αθήνα ελάλησε με ποίηση Κικής Δημουλά


Η ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, μία από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης μεταπολεμικής ποίησης, φιλοξενείται στο επεισόδιο αυτό της σειράς Η ΔΕ ΠΟΛΙΣ ΕΛΑΛΗΣΕΝ, σε σκηνοθεσία του ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ.

Με το πέρασμα των χρόνων η ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ διαμόρφωσε το δικό της προσωπικό στυλ και διακρίθηκε για την ένταση του ποιητικού της λόγου. Η ηθοποιός ΜΑΓΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και η ίδια η ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ απαγγέλλουν ποιήματα από τις συλλογές «ΧΑΙΡΕ ΠΟΤΕ», «ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και «ΕΠΙ ΤΑ ΙΧΝΗ», ενώ παράλληλα παρακολουθούμε πλάνα από διάφορες συνοικίες και περιοχές της πόλης των Αθηνών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails