© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Με ιατρικό θέμα και μουσική μπαρόκ, η 4η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»



Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», επιμένοντας σε μορφωτικές δραστηριότητες, παρουσιάζει την 4η εκδήλωση του γ΄ κύκλου του, την ερχόμενη Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Φανερωμένης (δηλαδή της επάνω εκκλησίας) του Μπανάτου.

Αυτή τη φορά φιλοξενείται ως ομιλήτρια η ιατρός κ. Ειρήνη Κατσαρού, Νεφρολόγος – Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Ζακύνθου. Η έμπειρη και διακεκριμένη επιστήμων θα παρουσιάσει το θέμα: «Από την Ουροσκοπία των πρώιμων Βυζαντινών Αιώνων στη σύγχρονη Ιατρική. Η περίπτωση της υπέρτασης».

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θα ακουσθούν κλασικές μελωδίες από την εποχή του Μπαρόκ, τις οποίες θα αποδώσουν ο Μουσικός Δημήτρης Αναστόπουλος (στο πιάνο) και η ταλαντούχα μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου Λόλι Ελέζι (στο βιολί και το τραγούδι).

Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους φίλους και θιασώτες των δράσεών του, ευχαριστώντας τους για μιαν ακόμη φορά για την ολόθυμη στήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails