© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακατασκευάζει πλήρως το σεισμόπληκτο Γηροκομείο Ληξουρίου (δωρεά 1.300.000 €)


Μόλις τώρα έφθασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πολυπεριοδικού μας μια καλή κι ελπιδοφόρα είδηση:

Σε συνέχεια των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τους προηγούμενους δύο μήνες την Κεφαλονιά, και έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την στήριξη των κατοίκων του νησιού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενέκρινε έκτακτη δωρεά, ύψους Σε συνέχεια των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τους προηγούμενους δύο μήνες την Κεφαλονιά, και έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την στήριξη των κατοίκων του νησιού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενέκρινε έκτακτη δωρεά, ύψους €1,3 εκατομμυρίων, προς τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων - Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου.

Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη δωρεά του Ιδρύματος είναι η μεγαλύτερη δωρεά για επείγουσα βοήθεια, μετά από φυσική καταστροφή, που έχει διαθέσει ποτέ το Ίδρυμα, παγκοσμίως.

Ειδικότερα, η δωρεά θα διατεθεί για την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου του Γηροκομείου Ληξουρίου, όπου στεγάζονται και λαμβάνουν φροντίδα 45 ηλικιωμένοι που εξαιτίας των τελευταίων σεισμών στο νησί είναι άστεγοι, λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου. Οι επισκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, με σκοπό την επαναλειτουργία του Γηροκομείου Ληξουρίου το συντομότερο δυνατόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails