© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η ζωγράφος Θάλεια Ξενάκη, με τις "Τοποθετήσεις" της, στο Ίριδα Art Studio




Η Θάλεια Ξενάκη παρουσιάζει τη νέα δουλειά της στο Ίριδα Art Studio, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2014.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.00 το βράδυ, πλαισιωμένα από ζωντανό μουσικό μέρος από τους Διονύση Μπουκουβάλα και Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο, ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο φιλόλογος Φώτης Προβής.

Στη νέα αυτήν ατομική έκθεση της, η Θάλεια Ξενάκη παρουσιάζει τη σύγχρονη κοινωνία, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις, κυριολεκτικές ή μεταφορικές, «τοποθετήσεις» του.

Ίριδα Art Studio (Αρχ. Κοκκίνη & Διον. Ρώμα 1, περιοχή Ξενία, τηλ. 6977.511.748)
26 Σεπτεμβρίου με 5 Οκτωβρίου 2014
ώρες λειτουργίας: 6-9 μ.μ.



Η Θάλεια Ξενάκη σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας στο Β΄ εργαστήρι ζωγραφικής του Χρόνη Μπότσογλου, με ειδικότητα στη σκηνογραφία στο εργαστήρι του Γιώργου Ζιάκα. 
    Έχει πραγματοποιήσει μία ατομική έκθεση (Απτικότητες, γκαλερί «Κρύπτη», 2008) και έχει λάβει μέρος σε 24 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
     Έχει κάνει σκηνικά για τη θεατρική παράσταση Όνειρο Θερινής Νυκτός, για την ομάδα σύγχρονου χορού «Έκφραση», για τη μουσική παράσταση του Δημήτρη Μαρίνου «Ζακυνθινά μουσικά ανάλεκτα ΙΙ» και για τις παραστάσεις σύγχρονου χορού Υπήρξαν άνθρωποι, Η Βασίλισσα του χιονιού και Ώς το τέλος της ομάδας «Υλήεσσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails