© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το Κεραμαριό Δρακότρυπας, ένας παραδείσιος χώρος στο Μουζάκι της Καρδίτσας

 Ταξιδεύει και φωτο-αποτυπώνει ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας 


Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε σ' έναν ιδιαίτερο χώρο: Στο Κεραμαριό της Δρακότρυπας, στο Μουζάκι της Καρδίτσας, στους πρόποδες των Αγράφων, πλάι στον ποταμό Πάμισο Θεσσαλίας. Εδώ μια εντελώς ασυνήθιστη ταβέρνα (για εμάς τους ανυποψίαστους), σε μιαν έκταση 30 στρεμμάτων, όπου επίσης υπάρχουν ξυλότυπα σπιτάκια φιλοξενίας επισκεπτών, ενώ στα τριγύρω καταπράσινα χαλιά της φύσης κυκλοφορούν ελάφια, σκίουροι, παγόνια, πόνυ κλπ ζώα. 

Ο Δημήτρης, ένας καλός κι ευαίσθητος -ως φαίνεται από τα έργα των χειρών του- επαγγελματίας, έχει παράξει έναν παράδεισο, όπου ο περαστικός μπορεί να ξαποστάσει ή και να... ξεθεωθεί στο φαγητό! 

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να φωτο-αποτυπώσουμε ό,τι έπεσε στην αντίληψή μας και να προτείνουμε τον χώρο -πάρκο αναψυχής καλύτερα να τον πούμε- στους αναγνώστες μας! Εάν κάποιος από εσάς θελήσει να πληροφορηθεί περισσότερα, υπάρχει η επίσημη ιστοσελίδα του Κεραμεριού, ΕΔΩ!










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails