© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Για την παρουσία του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, η 4η δράση του δ΄ κύκλου «Αληθώς»Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», σταθερό σε ποιοτικές και μορφωτικές δράσεις, προγραμματίζει την 4η εκδήλωση του δ΄ κύκλου του, την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσουν Κερκυραίοι Φίλοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο ζακυνθινό κοινό στιγμές από την Πνευματικότητα και την Παράδοση της Κέρκυρας, εστιάζοντας στον Άγιο Σπυρίδωνα, Προστάτη του Νησιού.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κοσκινάς, Εφημέριος του Ι. Ναού Αγίου Ελευθερίου και Αγίας Άννης πόλεως Κερκύρας, θα αναπτύξει -χρησιμοποιώντας μάλιστα πλούσιο αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό- το θέμα:

«Η παρουσία του ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα. Ιστορία και Παράδοση».

Στο δεύτερο μέρος, το Κουαρτέτο Χαλκίνων Πνευστών, αποτελούμενο από τέσσερις ταλαντούχους Κερκυραίους Μουσικούς, θα αποδώσει  διάφορα οργανικά μέλη από τη λατρευτική ζωή της τοπικής Εκκλησίας της Κερκύρας.


Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την ευχαρίστηση να προσκαλέσουν όλους τους φίλους του Κέντρου και στην εν λόγω σύναξή του!

[Ιδέα και σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails