© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Άρχεται σήμερα το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "El Greco from Crete, to Venice, to Rome, to Toledo"


Αρχίζει σήμερα τις εργασίες του, στο Κτίριο της οδού Πειραιώς τού Μουσείου Μπενάκη, το εξαγγελθέν Τριήμερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, το αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Δoμήνικου Θεοτοκόπουλου, του El Greco, ενός από τους πιο σημαντικούς ζωγράφους όλων των εποχών. Μεταξύ των πολλών και διαφόρων επισήμων προσκεκλημένων, παρούσα θα είναι η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Το συνέδριο οργανώνεται στο πλαίσιο των εκθέσεων "Ο φιλικός κύκλος του Γκρέκο στο Τολέδο" και "Ο Δ. Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης", που θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μπενάκη (Νοέμβριος 2014-Μάρτιος 2015), ως συμβολή στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 400 χρόνων από τον θάνατο του El Greco στο Τολέδο της Ισπανίας.

Για τους ενδιαφερόμενους αναγνώστες μας, το Πρόγραμμα υπάρχει ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails