© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Υφυπουργός Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής, γόνος του Μπανάτου ΖακύνθουΌπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, ο επανεκλεγείς Βουλευτής Ζακύνθου Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής, γέννημα του Μπανάτου, ορίστηκε από τον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγχαίρουμε όλοι οι Μπανατιώτες και όλοι οι Ζακυνθινοί τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό, ευχόμενοι ειλικρινά να μάς βγάλει ασπροσπρόσωπους, συμβάλλοντας -το κατά δύναμιν- κι εκείνος στην έξοδο της πατρίδας μας από τα δυσεπίλυτα προβλήματα, που την ταλανίζουν! Καλοστερεωμένος και άξιος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails