© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

"Αδαμάντιος Κοραής - Ιωάννης Καποδίστριας: Σύγκρουση δύο κόσμων" απόψε


Η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, μας προσκαλεί στο τρίτο μέρος του νέου κύκλου διαλέξεων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία: "Ο Ιωάννης Καποδίστριας συναντά την Ιστορία".

Απόψε, λοιπόν, 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8.00 μ.μ., φιλοξενείται στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, ο κ. Σωτήριος Φουρνάρος - Λέκτορας  Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εισήγησή του έχει θέμα: "Αδαμάντιος Κοραής - Ιωάννης Καποδίστριας: Σύγκρουση δύο κόσμων".

Η σειρά περιλαμβάνει έξι διαλέξεις μέχρι το τέλος του 2015 από εξειδικευμένους επιστήμονες και διπλωμάτες και θα ακολουθεί συζήτηση. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας και την Εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails