© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Νέα διάλεξη για τον Καποδίστρια από την "Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια"


Η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια μάς προσκαλεί στο πέμπτο μέρος του νέου κύκλου διαλέξεων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία: "Ο Ιωάννης Καποδίστριας συναντά την Ιστορία".

Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, λοιπόν, στις 8.00 μ.μ., φιλοξενείται στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, ο κ. Γεώργιος Μαυρομιχάλης, Οικονομολόγος. Η εισήγησή του έχει θέμα: Η δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Οι γενεσιουργές δυνάμεις που παρήγαγαν το ιστορικό γεγονός.

Η σειρά περιλαμβάνει έξη διαλέξεις μέχρι το τέλος του 2015 από εξειδικευμένους επιστήμονες και διπλωμάτες, ακολουθεί μάλιστα συζήτηση. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας και την Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails