© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση της έκδοσης της Αλληλογραφίας του Κάλβου στο εν Ζακύνθω ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το Τμήμα Τεχνολόγων  Περιβάλλοντος  του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης Ανδρέας Κάλβος. Αλληλογραφία, με επιμέλεια Δημήτρη Αρβανιτάκη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:30, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην περιοχή Παναγούλα, στη Ζάκυνθο.

Για την έκδοση θα μιλήσουν:

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΥ, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας  του ΑΠΘ: Χαρτογραφώντας τα ανθρώπινα δίκτυα στα Επτάνησα.

ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΓΑΡΑΝΤΟΥΔΗΣ, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών: Κάποιος που τ’ όνομά του γράφτηκε στο νερό.

ΝΙΚΙΑΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ, Συγγραφέας-Ερευνητής: Πνευματική προσωπογραφία ενός απρόσωπου ποιητή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ, Ιστορικός, Επιμελητής της έκδοσης: Μέσα από τη  χαραμάδα των γραμμάτων.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Καθηγητής  ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος  Ιονίων Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails