© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Διάλεξη με θέμα "Έλληνες Αξιωματούχοι της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Γεωγραφίες, διαδρομές, προσωπικότητες"


Το Σπίτι της Κύπρου και η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, μας  προσκαλούν στο τέταρτο πολύ ενδιαφέρον μέρος  του νέου κύκλου διαλέξεων  με τον γενικό τίτλο: «Προς την Επανάσταση και τη συγκρότηση του Ελληνικού Κράτους».

Θα προσπαθήσουμε  να μπούμε στα άδυτα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας με το μυαλό και τη ματιά μίας ειδικής ερευνήτριας των ρωσικών αρχείων.

Την  Τετάρτη  λοιπόν, 20 Απριλίου 2016, στις 8.00 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, θα μιλήσει  η Ιστορικός, Κοινωνιολόγος και Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), κ. Ολυμπία Σελέκου με θέμα: Έλληνες Αξιωματούχοι της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Γεωγραφίες, διαδρομές, προσωπικότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails