© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

"Στα μισά του Κάβου" ο Παύλος Φουρνογεράκης

Γράφει ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας Γίναμε σήμερα κοινωνοί του πρώτου ποιητικού βιβλίου του Ζακυνθινού φιλολόγου Παύλου Φουρνογεράκη, το οποίο, με τίτλο "Στα μέσα του Κάβου", κυκλοφορήθηκε κατ' αυτάς από τις εκδόσεις Περίπλους και με σχέδια του Νίκου Μπιάζη.

Ο Παύλος, ασχολούμενος επί χρόνια με αξιοπρόσεκτες επιφυλλίδες - κατάθεση υπεύθυνης γνώμης σε τοπικές εφημερίδες και διαδικτυακά περιοδικά, επιχείρησε παράλληλα να κάνει το δυσκολότερο: κατάθεση κομματιών της ψυχής του μέσω στίχων! Τώρα, συγκεντρώνει όλα αυτά τα ποιητικά συνθέματά του και τα προσφέρει στους φίλους για συναντίληψη και συναλληλία! Άξιόν εστι!

Του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και να βρει ώτα ευήκοα και θέση αρμόδια στη νεότερη Γραμματεία και Ποίηση της Ζακύνθου! Εύγε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails