© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, 2016










Πλήθος κόσμου, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, φίλοι και συγγενείς, αποχαιρέτισαν το απόγευμα τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Στον ναό του Αγίου Βασιλείου, στο Περιστέρι, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, οι πρώην διευθυντές του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αντώνης Σκυλλάκος και Ηλίας Μάτσικας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων.

Στον επικήδειο λόγο της, η γγ της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη, μίλησε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του εκλιπόντα, με ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του τα τελευταία χρόνια της ανεργίας, μέσα σε μία Ελλάδα της κρίσης, που αλλάζει ραγδαία μέρα με την ημέρα.

Για έναν ακέραιο επαγγελματία δημοσιογράφο, ο οποίος ανατράφηκε στη γη του Περιστερίου και σε αυτήν επιστρέφει να αναπαυθεί, έκανε λόγο ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Τέλος, το μέλος της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, Πόπη Χριστοδουλίδου, σε έναν φορτισμένο συγκινησιακά λόγο, στάθηκε στο ήθος που πρέπει να διέπει τους νεότερους δημοσιογράφους, παίρνοντας παράδειγμα από τον εκλιπόντα.

Στεφάνια έστειλαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, η πρεσβεία της Παλαιστίνης, τηλεοπτικοί σταθμοί, διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης, καθώς και δημοσιογράφοι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails