© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Έννομη Τάξη 60 Χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης 1957»


Η Ελληνική Πανεπιστημιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΕΠΕΕΣ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Έννομη Τάξη 60  Χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης 1957», το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στις 19:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος, περιοχή Παναγούλα).
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της ΕΠΕΕΣ, Καθηγητή κ. Νικόλαου Φαραντούρη και του Προέδρου της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών της ελληνικής και ευρωπαϊκής επιστημονικής κοινότητας.
Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Σπύρος Φλογαΐτης, Καθηγητής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δικαίου,  τ. Υπουργός και Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails