© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστημονική Ημερίδα για τον Βασίλη Βασιλικό από την Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών


Επιστημονική Ημερίδα για τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιήσει η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών (Μουσείο Σολωμού Κέρκυρας) στην Ιόνιο Ακαδημία στις 14 Οκτωβρίου 2017, ώρα 09.00-14.00. Τιμητικά προσκεκλημένος είναι ο Βασίλης Βασιλικός. 

Θα μιλήσουν, ο επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Ε.Κ.Π.Α. Θανάσης Αγάθος, ο κριτικός λογοτεχνίας Αλέξης Ζήρας, ο φιλόλογος-κριτικός λογοτεχνίας Αριστοτέλης Σαΐνης και η ομότιμη καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Γεωργία Φαρίνου-Μαλαματάρη. Ο Βασίλης Βασιλικός θα συζητήσει με το κοινό, με συντονιστές τον Νάσο Μαρτίνο και τον Περικλή Παγκράτη. Η Ναταλία Καποδίστρια θα διαβάσει Βασίλη Βασιλικό (θεατρικό αναλόγιο). Μουσική συμμετοχή θα έχει η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας

Οι ανάγκες μετακίνησης των προσκεκλημένων καλύφθηκαν με ευγενική χορηγία της Aegean.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails