© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα Καμπότζη, καλημέρα Βιετνάμ

Ο π. ΜΙΧΑΗΛ ΒΙΣΒΙΝΗΣ (ταξιδευτής και... επιστροφεύς!) 
βρίσκεται στην Καμπότζη και αποστέλλει εντυπωσιακές φωτοστιγμές στο πολυπεριοδικό μας 

Την καλημέρα μου από την Καμπότζη! Βρίσκομαι στο SIEM REAP, όπου οι ναοί ANGKOR, σε απίστευτες συνθήκες, η ζέστη συναγωνίζεται την υγρασία!

















Όλα είναι σχετικά σ’ αυτή τη ζωή! Εναλλακτικά gourmet.... ίσως αρκετά προχωρημένα!









Για έναν καλό ύπνο δεν είναι πάντα προϋπόθεση ένα καλό και αναπαυτικό κρεββάτι!



HO CHI MINH η πάλαι ποτέ αλλά αεί Σαϊγκόν. 14 εκατομμυριάκια βιετναμεζάκια με 8.5 εκατομμυριάκια μηχανάκια πάσης φύσεως, μάρκας και κυβισμού βεσποειδή. Αυτή πόλη έχει μεν, αλλά δεν διαθέτει, πεζοδρόμια. Tα βεσποειδη έχουν τα προνόμια τους. Σύντομα -την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος- δεν σε ενοχλούν, τα συνήθισες -έτσι απλά. 





Το φαγητό όμως αποτελεί μεγάλο πειρασμό και μάλιστα όταν έχεις ορκιστεί αυστηρή δίαιτα. Ο φίλος Μαμαλάκης λέει μπουκιά και συγχώριο, εδώ όμως πρόκειται για μπουκιά και ενοχή. Άλλωστε, μία όμορφη είσοδος προϋποθέτει απίστευτες γεύσεις....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails