© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Σολωμική περιδιάβαση στους Κορφούς


Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών διοργανώνει την «3η σολωμική περιδιάβαση». Ουσιαστικά ένας περίπατος σε σημεία της πόλης που σχετίζονται με τον Εθνικό μας Ποιητή Διονύσιο Σολωμό (π.χ. έξω από την οικία Μάντζαρου, περιοχή οικίας Πολυλά, με κατάληξη στην οικία Σολωμού στα Μουράγια), με σχόλια του Περικλή Παγκράτη και με αναγνώσεις ποιημάτων από τους Σπύρο Βέργη, Δημήτρη Μεταλληνό και Νίκο Παπαδημητρίου. Τόπος εκκίνησης είναι η Ιόνιος Ακαδημία, στις 7.30 μ.μ. Η περιδιάβαση είναι ελεύθερη, όχι μόνο από την αρχή αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Σημειώνεται ότι η 1η σολωμική περιδιάβαση είχε πραγματοποιηθεί από το περιοδικό «Πόρφυρας» στις 13 Νοεμβρίου 1998 και η 2η στις 12 Νοεμβρίου 2006 από την Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails