© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

"Η Δημόσια Λαογραφία στις ΗΠΑ σήμερα". Ομιλία της Ελληνοαμερικανίδας Λαογράφου Tina Bucuvalas


Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η ομιλία της Ελληνοαμερικανίδας Λαογράφου Tina Bucuvalas με θέμα: "Η Δημόσια Λαογραφία στις ΗΠΑ σήμερα". 

Η Tina Bucuvalas είναι από τις σημαντικότερες λαογράφους των ΗΠΑ, με διεθνώς αναγνωρισμένο έργο στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων καλυμνιακής καταγωγής που διαβιούν στο Τάρπον Σπρινγκς και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Φλόριντα. Διαθέτει δε μεγάλη εμπειρία στα θέματα διαχείρισης της νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς και δημόσιας λαογραφίας (public folklore). 

Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα ενώ έχει προβλεφθεί η μετάφραση στην ελληνική. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails