© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η Επανάσταση του 1821 στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων


Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, διευρύνοντας τον κύκλο των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, οργανώνει για μια ακόμα χρονιά, τον φετινό Μάρτιο εκπαιδευτικές ξεναγήσεις για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η ψηφιακή έκθεση-αφιέρωμα με καθημερινές δημοσιεύσεις εκθεμάτων του μουσείου (21-25/3/2019) που σχετίζονται με τον αγώνα του 1821, σε όλες τις Ψηφιακές του Πλατφόρμες και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση στο Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων», στο πλαίσιο και των εορτασμών της Διακοσιετηρίδας από την έναρξη της Επανάστασης (1821-2021).

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα σχολεία να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στο τηλέφωνο 26950-48982. (Υπεύθυνη κ. Κατερίνα Δεμέτη).


Διευθύνσεις ψηφιακής έκθεσης:
Ιστοσελίδα: http://zakynthos-museumsolomos.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/museumsolomos/
Instagram: https://www.instagram.com/museumsolomos/
#EpanastasiMuseumSolomos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails