© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Διαγωνισμός Ζωγραφικής στο Γυμνάσιο Λιθακιάς Ζακύνθου


Διαγωνισμός Ζωγραφικής διοργανώθηκε πρόσφατα στο Γυμνάσιο Λιθακιάς Ζακύνθου. Ο Διαγωνισμός έγινε στο πλαίσιο προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, που υλοποιήθηκε από τον Διευθυντή κ. Γαρδέλη Νικόλαο και την καθηγήτρια των Εικαστικών κ. Συμβουλίδου Μίκα. 

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν "Νεκρή Φύση". Συμμετείχαν 24 παιδιά με 29 έργα.Δόθηκαν δύο βραβεία που συνοδεύονταν από δωροεπιταγές από καταστήματα, καθώς και δύο έπαινοι. Τα έργα αυτά καθώς και τα καλύτερα από τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν στην έκδοση ημερολογίου του 2020 που θα γίνει από το σχολείο. Σκοπός των καθηγητών υπήρξε, να στραφούν τα παιδιά στην δημιουργία, την ομορφιά και την τέχνη. Οι φωτογραφίες θα σας δώσουν μια μικρή γεύση!
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails