© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

50 κούκλες της Σοφίας Αθ. Τσιάρα, με εθνικές ενδυμασίες της Ελλάδας, στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς"


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου "Αληθώς" προετοιμάζει μιαν επιπλέον δράση του: Μια Έκθεση εθνικών Ενδυμασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Επτάνησα, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη), σε πενήντα (50) κούκλες, τις οποίες έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει η κ. Σοφία Αθ. Τσιάρα.

Η κ. Τσιάρα κατάγεται από το Μπανάτο Ζακύνθου, ζει μόνιμα στην Αθήνα, εργάζεται ως ιατρός Νευρολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Γεννηματάς", στον δε ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ζωγραφική και την δημιουργία ενδυμασιών της Ελλάδας, όπως αυτές που θα εκτεθούν στο "Αληθώς" τής γενέτειράς της.

Η εν λόγω Έκθεση, που θα λειτουργεί στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Μπανάτου (πλησίον του Ναού της Παναγούλας), θα διαρκέσει από την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 8 μ.μ..

Όσοι φιλότεχνοι και θιασώτες του "Αληθώς", ευπρόσδεκτοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails