© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε απόψε η Έκθεση με παραδοσιακές φορεσιές της Σοφίας Αθ. Τσιάρα στο "Αληθώς"


Ολοκληρώθηκε ήδη, πριν λίγη ώρα, η λειτουργία της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας και πρωτότυπης Έκθεσης 55 Εθνικών Ενδυμασιών σε μινιατούρες της Σοφίας Αθ. Τσιάρα, ιατρού και καλλιτέχνιδος, στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Μπανάτου, ακριβώς απέναντι από το καμπαναριό της Παναγούλας, από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ιδιότυπη αυτή έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολιτισμικών δράσεων του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου Μπανάτου "Αληθώς".

Οι αποτυπώσεις που ακολουθούν αποτελούν μια τελευταία ξενάγηση στα εκθέματα, προτού μαζευτούν καθώς η αυλαία έπεσε, μια φωτο-καταγραφή όλων των ενδυμασιών, οι οποίες κόσμησαν επί μία εβδομάδα τον εκκλησιαστικό χώρο - κυψέλη τέχνης του Μπανάτου.

Από τη θέση αυτήν ευχόμαστε στην Καλλιτέχνιδα κ. Τσιάρα (Ιατρό Νευρολόγο, εξάλλου) να έχει ψυχοσωματική υγεία, ώστε να δημιουργεί και, μες από τις ποιητικές εκφάνσεις της εσωτερικότητάς της, να μας ψυχο-θεραπεύει!!! Όλοι το έχουμε ανάγκη!...


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails