© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Digital Concert | Οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων [video]


Το δεύτερο ψηφιακό μουσικό αφιέρωμα πραγματοποίησαν απόψε, 19.7.2020, οι “Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος” με τη συνδιοργάνωση του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, του ΙΟΝΙΑΝ TV και της ηλεκτρονικής έκδοσης imerazante.gr, από τον ιδιαίτερο χώρο του Μουσείου, στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, πλάι στα Χειρόγραφα του Διονυσίου Σολωμού.



Το πρόγραμμα περιελάμβανε μελοποιημένη ποίηση του Διονυσίου Σολωμού σε νέες αλλά και παραδοσιακές λαϊκές συνθέσεις, τον “Φιλόπατρη” του Ανδρέα Κάλβου και “της Γης τα Πλάσματα” του Γιάννη Τσακασιάνου.
     Τιμήθηκαν έτσι οι Επιφανείς Ζακύνθιοι και μεταφέρθηκαν οι ιδιαίτεροι ήχοι του Τζάντε σε κάθε σπίτι και σε κάθε έξυπνη συσκευή, μέσα από την τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ, το Ζακυνθινό portal imerazante.gr και παράλληλα σε live ψηφιακή μετάδοση από τις κοινωνικές πλατφόρμες YouTube και Facebook.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails