© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Υψηλές επισκέψεις απόψε στην Έκθεση Ζωγραφικής της Μαρίας Ρουσέα στο "Αληθώς"

 

Ενώ η αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής της Μαρίας Ρουσέα στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Βανάτου "Αληθώς" δέχεται τους φιλότεχνους, απόψε (11.8.2021) την επισκέφτηκαν και θαύμασαν τα έργα τέχνης της έγκριτης Καλλιτέχνιδος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Kαλλίνικο Πουλή.

Η εν λόγω δράση του "Αληθώς" τιμήθηκε, εξάλλου, από την επίσκεψη τού Εξοχ. κ. Ιωάννη Βράιλα, Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την ευγενική σύζυγό του Χριστιάνα και τα παιδιά τους Λεωνίδα, Αλέξανδρο και Θεοδώρα, καθώς επίσης της Εξοχ. κ. Μαρίνας Βράιλα, υπεύθυνης της πολιτικής διεύθυνσης στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Τους υψηλούς επισκέπτες δέχτηκε θερμά ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας. Την υπευθυνότητα της ξενάγησης είχε ο επιμελητής της Έκθεσης Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails