© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΑΛΗΘΩΣ: Έκθεση έργων της Μαρίας Ρουσέα

Αυτό που δεν κάνουν πολλοί άλλοι στον τόπο μας, ευτυχώς το κάνει με πολύ καλό τρόπο, το πνευματικό κέντρο ΑΛΗΘΩΣ στο Βανάτο. Στην διαπίστωση αυτή προχωρήσαμε για μια ακόμα φορά επισκεπτόμενοι την αναδρομική έκθεση έργων της Μαρίας Ρουσέα με τίτλο "σε άσπρο μαύρο φως" που άνοιξε από το περασμένο Σάββατο.

Δεν την είδαμε εκεί τη Μαρία και στεναχωρηθήκαμε. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες και η ηλικία της απαιτεί ιδιαίτερες προφυλάξεις. Ήταν όμως εκεί τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Η φυσική συνέχειά της. Να είναι πάντα καλά και να δημιουργεί. Όλοι μας την αγαπάμε τη Μαρία, όπως αγαπάμε και τη Τζένη. Οι δύο καλύτερες πρέσβειρες των ζακυνθινών τεχνών. Της ζωγραφικής και του θεάτρου.

Φ. Σ. (Φίλιππος Συνετός)

[Εφημερίδα ΕΡΜΗΣ, 2.8.2021, φ. 6000, σ. 2]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails