© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τελευταίοι φιλότεχνοι στην Έκθεση Ζωγραφικής της Μαρίας Ρουσέα στο "Αληθώς"


Η τιμητική - αναδρομική Έκθεση με έργα τέχνης της διαπρεπούς ζακυνθινής ζωγράφου ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΣΕΑ, που παρουσιάσθηκε τον τελευταίο μήνα στην αίθουσα τέχνης του Μορφωτικού Κέντρου Ενορίας Βανάτου "Αληθώς", αποτελεί πια παρελθόν!... Έληξε στις 25 Αυγούστου 2021, αφήνοντας μια γεύση νοσταλγίας σε όσους την περιηγήθηκαν. 

Όμως τίποτε δεν τελειώνει! Η Τέχνη -όπως και καθετί το ωραίο- βρίσκεται πάντα στην αρχή της! Η δε Μαρία Ρουσέα, καλλιτέχνιδα από τα γεννοφάσκια της, αν και σε προχωρημένη ηλικία, διατηρεί πάντα την δροσιά της πρώτης νιότης μες από την εναποτύπωση εφηβικότητας και σφριγηλότητας, που έχει καταφέρει στα έργα της! Την συγχαίρουμε, την ευχαριστούμε, την αγαπάμε!

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν και συναισθήματα όσων επισκέφτηκαν την Έκθεση. Άνθρωποι Γραμμάτων, Τεχνών, Επιστημών, καθημερινού Μόχθου, φιλότεχνοι όλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους, εδώ στο ταπεινό μας "Αληθώς"

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από φίλους επισκέπτες των τελευταίων ημερών:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails