© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Aντιλήψεις περί Θεού από την Προτεσταντική Μεταρρύθμιση έως σήμερα, με τον Σταμάτη Ζούλα [Lectures Αληθώς, 8.12.2021, 8 μμ]

 
Η 5η δράση του β΄ κύκλου τηλε-διαλέξεων του προγράμματος "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ", δηλαδή της διαδικτυακής έκφρασης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" εν καιρώ Πανδημίας, είναι έτοιμη για παρουσίαση! 

Φιλοξενούμενος ομιλητής είναι ο κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΖΟΥΛΑΣ, Μάστερ Θεολογίας - Εκπαιδευτικός, ο οποίος θα συνεχίσει το θέμα που άρχισε να παρουσιάζει την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή: "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (Β΄ μέρος: Από την Προτεσταντική Μεταρρύθμιση έως σήμερα)"

Η εν λόγω τηλε-διάλεξη θα έχει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη, 8η Δεκεμβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, μες από το κανάλι του "Αληθώς" στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails