© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Μουσικό αφιέρωμα της ΕΡΤ Ζακύνθου στον Δημήτρη Λάγιο για τα 70 χρόνια από τη γέννησή του


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης σήμερα, 7 Απριλίου 2022, 70 χρόνων από την γέννηση του αλησμόνητου μεγάλου απόντος της πολιτιστικής - μουσικής ζωής του τόπου μας, αγαπημένου συνθέτη ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΓΙΟΥ, ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, πραγματοποίησε ειδικό αφιέρωμα, μες από τη μουσική εκπομπή "Η Άννα στη χώρα της μουσικής", με υπεύθυνη την ευαίσθητη περί την δυναμική της μουσικής, Άννα Καποδίστρια.

Έτσι, τα χρώματα της μουσικής του Λάγιου πλημμύρισαν το στούντιο και βρήκαν ευήκοα ώτα ανά την περιφέρεια, όπου φθάνει το σήμα της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και διαδικτυακά παγκοσμίως. 

Τελικά, τίποτε δε χάνεται. Η μουσική του Λάγιου εισχωρεί κι επικάθεται ευεργετικά στις ψυχές μας, κυρίως τις ταλαιπωρημένες και απαρηγόρητες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails