© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Ρουσέα: Σε άσπρο μαύρο φως / Digital Edition

 


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς», ξεκινώντας τις εικαστικές δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι, δίνει την δυνατότητα στους φίλους του να δουν τα ζωγραφικά έργα της έκθεσης της Μαρίας Ρουσέα «Σε άσπρο μαύρο φως / Digital Edition». Η φυσική έκθεση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και ήταν ένα αφιέρωμα του «Αληθώς» στην μεγάλη ζωγράφο της Ζακύνθου.

Στην φετινή ψηφιακή εκδοχή της παρουσιάζονται πίνακες, ακουαρέλες, σχέδια και εικογραφήσεις, ενώ σε ειδικές ενότητες κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να διαβάσει κείμενα για την Μαρία Ρουσέα, αλλά και να παρακολουθήσει το οπτικοακουστικό υλικό που ετοίμασε η ίδια για τις ανάγκες της έκθεσης.

Ο «ψηφιακός» επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει σημαντικές στιγμές του πολυποίκιλου εικαστικού έργου της, το οποίο αποτελεί ένα αφιέρωμα καρδιάς στην αγαπημένη της Ζάκυνθο.


Μπορείτε να δείτε το ψηφιακό αφιέρωμα εδώ:

https://sites.google.com/view/mariarousea2021


Σκανάρετε με το κινητό σας για να δείτε την έκθεση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails