© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

"Πάσχα χρωμάτων γοερών". Τα έργα ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Δήμζα στο "Αληθώς" (έως 14.5.23)

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς», συνεχίζοντας τις πολιτιστικές δράσεις του, λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος  Κωνσταντίνας Δήμζα / ΚΩΝέΝΑ:

«Πάσχα χρωμάτων γοερών».

Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεσή της, με 18 ακουαρέλες, οι οποίες απεικονίζουν άνθη, φυτικά μοτίβα και εκκλησίες της Ζακύνθου. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας, Μάστερ Μουσειολογίας.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Αίθουσα Τέχνης «Αληθώς» / Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Όπως αναφέρει η ίδια η καλλιτέχνις: «Το όνομα ΚΩνΕνΑ, είναι τα 2 πρώτα γράμματα του ονόματος μου, σε συνδυασμό με το "Κανένας" που απάντησε ο Οδυσσέας στον Πολύφημο. Έχω σπουδάσει διακόσμηση, αλλά δουλεύω σα μαγείρισσα. Τα τελευταία 9 χρόνια ζω στη Ζάκυνθο, όπου έκανα μαθήματα ζωγραφικής ακουαρέλας, τους χειμώνες των 2019 και 2020 με τη ζωγράφο Ήρα / Blue River. Εκεί γνώρισα και το μελάνι, με το οποίο ως τώρα απολαμβάνω να ζωγραφίζω και να "παίζω". Εκτός από την ακουαρέλα ασχολούμαι και με το doodling με μαρκαδόρους. Πρώτη φορά εκτέθηκαν έργα μου στον πολυχώρο Πορτοκάλι, στην ομαδική έκθεση "Περί έρωτος"».

Παρακαλούνται, τα άτομα, τα σχολεία και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6997114117). 

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails