© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Ο διεθνούς φήμης μπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης στο Istorima / Stavros Niarchos Foundation [podcast]


ΑΚΟΥΣΤΕ το νέο podcast, που παρήγαγε ο Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας για το προφορικό αρχείο Istorima / Stavros Niarchos Foundation με τον διεθνούς φήμης μπασίστα και βασικό εκπρόσωπο της ελληνικής τζαζ σκηνής Πέτρος Κλαμπάνης 

Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση στα παιδικά του χρόνια, μιλάει για τις επιρροές του από τη ζακυνθινή μουσική παράδοση, αλλά και για τους πρώτους δίσκους τζαζ μουσικής που έπεσαν στα χέρια του. Στη συνέχεια, αναφέρεται στη συνεργασία του με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Μαρία Φαραντούρη και η Δήμητρα Γαλάνη. Τέλος, εξηγεί την αγάπη του για το πάντρεμα της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και της τζαζ και μιλάει για τα καλλιτεχνικά του σχέδια. 

ΒΡΕΙΤΕ τη συνέντευξη εδώ: https://archive.istorima.org/interviews/25026#segment-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails