© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ένα viral βίντεο: 1.000.001 έχουν δει την ταφή του π. Αλεξίου Ξένου

Αυτές τις ημέρες ο ζακύνθιος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Ξένος, συμπλήρωσε οκτώ μήνες από την κηδεία του. Εκείνη την ημέρα (12.9.2023) δημοσιεύσαμε μέσω του YouTube (στο κανάλι Kyklodioktos) ένα βίντεο της ταφής του, το οποίο μαγνητοσκόπησε ερασιτεχνικά, για λογαριασμό του Νυχθημερόν, ο συνεργάτης μας Σπύρος Δρογγίτης. 

Εεε, λοιπόν, το παράδοξο και θαυμαστό με αυτό βίντεο είναι ότι έχει ήδη γνωρίσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές,  συγκεκριμένα αυτήν την ώρα 1.000.001 θεάσεις. Σαφώς γνωρίζουν οι χρήστες του διαδικτύου και δη του YouTube, ότι ουδείς μπορεί να παρέμβει και να επηρεάζει τις όσες προβολές, προσθέτοντας και άλλες. Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία, πρώτη χώρα θέασης είναι η Βραζιλία με 8,3%, δεύτερη χώρα η Ρωσία με 8,2% και τρίτη η Ελλάδα με 8%. Ακολουθούν η Τουρκία και οι ΗΠΑ με 5,9% επί του συνόλου.

Όντως κι εμείς θαυμάζουμε πώς αυτό το βίντεο έχει ιδωθεί μισό εκατομμύριο φορές, ο δε αριθμός κάθε μέρα μεγαλώνει.

ΙΔΟΥ ΤΟ VIRAL VIDEO:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails