© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

“Πώς μας θωρείς ακίνητος;” Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε αφιερωματική βραδιά για τον Βαλαωρίτη [photos-video]


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ο πρώτος επίσημος που παραβρίσκεται στο νέο ανοιχτό θέατρο της Λευκάδας, για να παρακολουθήσει παράσταση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την γέννηση του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Τον καλωσορίζει και προλογίζει ο αντιπρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, λευκαδίτης Γιάννης Πολίτης.

Η ομιλία όμως του Οικουμενικού μας Πατριάρχη άγγιξε τις καρδιές και θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη. Όπως επίσης και το δώρο του στο δήμαρχο Λευκάδας, Ξ. Βεργίνη, εκεί στο θέατρο, που δεν ήταν άλλο από αντίγραφο του παιδικού του τετραδίου με ποιήματα.

Μαζί με το φωτορεπορτάζ και βίντεο από το δραστήριο site, ilefkada.gr, παραθέτουμε χαρακτηριστικά φωτοστιγμιότυπα, όπως τα κατέγραψε η Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Νομού Πρεβέζης, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Ευάγγελος Κατσίμπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails