© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Παράθυρα στη Βενετία


Τα κάθε λογής Παράθυρα στη ζωή μας έχουν κύριο λόγο, όπου κι αν ανοίγονται αυτά, παντού στον Κόσμο. Πόσο μάλλον στη γοητευτικότερη των πόλεων όλων. Από τον "Έμπορο της Βενετίας" έως τον "Θάνατο στη Βενετία" κατέχουν ρόλο κυρίαρχο, διότι μές από αυτά ακούγονται τ' Ανάκουστα και θεώνται τ' Απρόβλεπτα.

Μερικά τέτοια Παράθυρα απ' την απαράμιλλη Δημοκρατία των Νερών ερανίζομαι σήμερα για τους φίλους του Ιστολογίου μας, τα οποία, μες από την πλησμονή των χρωμάτων και των εικόνων της Γαληνοτάτης, μπόρεσα ν' αποτυπώσω το Καλοκαίρι του 2005. Χαρείτε τα!

















2 σχόλια:

kiki είπε...

Πανέμορφες! Και αυτές και οι προηγούμενες που ξέχασα να σχολιάσω γιατί συγχύστηκα με το κουτάβι...

P. Kapodistrias είπε...

"Στη Βενετία έχεις πάντοτ' αιτία αναπάντεχη", όπως λέω σε κάποιο ποίημα στο νέο μου βιβλίο. Σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails