© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Καλοκαιριάτικο πρωινό στη Ζυρίχη / Zurich Old Town [1]







Ιούλιος του 2006 στο ιστορικό κέντρο της Ζυρίχης, με κάψα πρωτόγνωρη για την Ελβετία. Η Ζυρίχη όμως, παρά την έκπληξή της από τον ενσκύψαντα καύσωνα, δεν μπορεί να κρύψει τα θέλγητρά της. Πρόκειται πραγματικά για μια πόλη απλόχωρη, ανοιχτή στους πολίτες του κόσμου, καθαρή καθ' όλα, με άλλα λόγια αυτό που συνηθίζουμε να λέμε "ευρωπαϊκή"!!!

Ανατρέχοντας απόψε στο πολυσέλιδο (αν και ηλεκτρονικό πλέον) άλμπουμ των αναμνήσεων, βρήκα τις παραπάνω αδημοσίευτες φωτογραφίες, τις οποίες σπεύδω ν' αναρτήσω, ώστε νοερά να (ξανα)βρεθούμε εκεί. Παλαιότερα είχα δημοσιεύσει και άλλα στιγμιότυπα: Παράθυρα στη Ζυρίχη, Διασχίζοντας την ύπαιθρο της Βόρειας Ελβετίας, ενώ η Δέσποινα είχε κάμει ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο μας ταξίδι.

4 σχόλια:

Alkmini είπε...

καλημερουδια π.παναγιωτη
ελπιζω να εισαι καλα. προς το παρον μια καλημερα και θα επανελθω.
:)

P. Kapodistrias είπε...

Αλίκη, καλημέρα μα έχεις όλη την ημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Περνούσα τυχαία από εδώ και κόλλησα στη Ζυρίχη. Καλές φωτογραφίες, με συναίσθημα τραβηγμένες. Αλλά είναι και πρώτη πόλη!

P. Kapodistrias είπε...

Περαστικέ,

ευχαριστώ πολύ. Να ξαναπεράσεις από τα μέρη μας.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails