© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η καλότης των Φίλων [4] / My good Friends [4]

Επιστολή αναγνώστη
Το ότι ένας εκλεκτός συνεργάτης της έγκριτης εφημερίδας σας "Ημέρα τση Ζάκυθος" ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, έτυχε βράβευσης για την ποίησή του από την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία "Τέχνη" του Κιλκίς, αυτό περιποιεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το νησί μας, διότι ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση κληρικού, ο οποίος ασχολείται με επιτυχία, και εις τον πεζόν και εις τον ποιητικόν λόγον, και δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται!
Έτσι, αποδεικνύεται περίτρανα πως το νησί του Σολωμού και του Κάλβου αναδεικνύει, κάθε τόσον υψηλά αναστήματα Πνευματικών Ανθρώπων!
Ένας απ' αυτούς και ο ποιητής, πεζογράφος και δοκιμιογράφος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, τον οποίο και δημόσια συγχαίρω για την νέα του τιμητική διάκριση, ευχόμενος να τύχει και άλλων παρομοίων διακρίσεων εις το μέλλον. Γιατί τού αξίζει!...
Μετά τιμής
Ανδρέας Ελ. Ταταρίδης
Πολιτ. Συνταξιούχος
[Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ, 28.1.2009, φ. 3456, σ. 12]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails