© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Η Ζυρίχη στις όχθες του ποταμού Limmat / Zurich Old Town [4]









Παραμένουμε, ίσως για μια τελευταία εικονική βόλτα-ανάρτηση, στη γοητευτική Ζυρίχη. Έτσι κι αλλιώς οι φωτογραφίες απ' το λεύκωμα της Μνήμης κάποτε εξαντλούνται.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουμε τον χρόνο να την γυρίσουμε, όπως θα θέλαμε. Αλλά από το τίποτε, καλό κι αυτό! Βρισκόμαστε πάντα στις όχθες του ποταμού Limmat και γυροφέρνουμε την περιοχή, αποτυπώνοντας μικρές ενδιαφέρουσες στιγμές της πόλης, επαναλαμβάνοντας μεταξύ μας, το σύνηθες που λέμε όπου βρισκόμαστε ως ταξιδιώτες: "Και εδώ θα μπορούσαμε να ζήσουμε!!!"

Σε μιαν επόμενη ανάρτηση, θα επιβιβασθούμε στο αεροπλάνο της επιστροφής μας, τουτέστιν για μια πτήση κατευθείαν Ζάκυνθο. Τι άβολη συναισθηματική προσγείωση... Μέχρι τότε όμως, ας γευτούμε Ζυρίχη!

4 σχόλια:

H.Constantinos είπε...

Μου άρεσε αυτό το "άβολη συναισθηματική προσγείωση"!!

Crazy Tourists είπε...

Ωραία κι αυτά τα ταξίδια!!
Και γιατί άβολη προσγείωση; Μια χαρά και το νησάκι σας!!!

Άστρια είπε...

Ευχαριστούμε για την εικονική βολτίτσα. Ήρεμη και ξεκούραστη. Καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, με τις ομορφιές της και η Ζάκυνθος :))

ritsmas είπε...

πολυ πολυ ομορφο και ανακουφιστικό...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails