© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

"Ψωμιά και Ζύμες" από τη "Μικρή Κουζίνα"



Η φίλη μας Κική από τα Όνειρα με θέα και τη Μικρή Κουζίνα ή -κατά κόσμον- Αγγελική Ξανθάκη, βιώνει μεγάλες χαρές σήμερα. Μετά από μακρά θητεία στο διαδίκτυο και στο ιστολογείν, μόλις κυκλοφόρησε κι εντύπως. Πρόκειται για το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο "ψωμιά και ζύμες", που προήλθε από το μεράκι και τη ματιά της φίλης μας, από τις ζακυνθινές εκδόσεις Έντυπο. Επί χάρτου, λοιπόν, 56 συνταγές με ψωμιά, κριτσίνια, γλυκά ψωμιά, 3 παραδοσιακές ζακυνθινές συνταγές, ζύμες και άλλα καλούδια!!!

Εννοείται, η δική της Χαρά είναι και δική μας, όσων την αγαπάμε και γνωρίζουμε εκ του πλησίον το επίμονο μεράκι της για τη Μαγειρική, το διαρκές πάθος της για τη Φωτογραφία και όλα τούτα συναρμοσμένα κατά τρόπο  αξιοθαύμαστο στα πολυσύχναστα blogs της, τα οποία προαναφέραμε!

Περιμένοντας να κρατήσουμε στα χέρια μας τον εύγεστο και πολυμυρωδάτο καρπό των κόπων της, δεν έχουμε παρά να τής ευχηθούμε διαρκείς και αδιάπτωτες επιτυχίες, καλή συνέχεια με τόμους και ποικίλων άλλων λιχουδιών! Τρέμε Βέφα!!!!!!

6 σχόλια:

kiki είπε...

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωώ! Ευχαριστώ πολύ!!!

υγ. δεν παίζω! Στο δικό σου μπλογκ φαίνεται καλύτερα το εξώφυλλο! χαχα!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο και στην Κικί και σε σένα

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Έχω να δηλώσω οτι δυό φορές δοκίμασα να κάνω συνταγές της και ήταν ακριβώς εκείνο που ..σαμποτάρει κάθε δίαιτα!!!!!!!
Συγχαρητήρια στη Μικρή Κουζίνα ότι κι άν κάνει στην ..κουζίνα της!

Crazy Tourists είπε...

Μπράβο Κική!!! :)

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Τα παμε, τα ξανάπαμε και θα τα ξαναπούμε. Κική, ολέ ( Βέφα, είπες, Π.Κ; Δηλαδή;!)

Flora είπε...

Καλή επιτυχία στο βιβλίο!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails