© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Η Άρια Κομιανού στην Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα


Με ευχαρίστηση Σάς ανακοινώνουμε μια πνευματική χαρά της προσωπικής μας φίλης και γνωστής καλλιτέχνιδας Άριας Κομιανού. Πραγματοποιεί έκθεση χαρακτικών έργων της στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα από 25 έως 31 Μαρτίου 2010.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Πινακοθήκης - Μουσείου κ. Μάνθος Τζιαστούδης και το υπό αυτόν Διοικητικό Συμβούλιο μάς προσκαλούν στα Εγκαίνια της Έκθεσης αυτής, που θα γίνουν την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το βράδυ. Κατά το σημαντικό αυτό γεγονός θα μιλήσει, παρουσιάζοντας τα έργα τέχνης, ο κ. Θάνος Χρήστου, Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σημειωτέον, ότι ο Κατάλογος της Έκθεσης (βλ. το εξώφυλλο στη φωτό) είναι υπέροχα φτιαγμένος, μες από τις σελίδες του οποίου μπορεί κανείς να ξεναγηθεί στα εν-χαραγμένα όνειρα της Κομιανού

Εμείς, από εδώ στον Ίσκιο μας, είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε -ως συνήθως- πολύ καλά, στην δε πολυαγαπητή μας και παγκοσμίως αναγνωρισμένη Χαράκτρια ευχόμαστε de profundis διαρκείς επιτυχίες και δύναμη στη ζωή και στο έργο της!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα πρέπει να είναι τρομερή εκδήλωση

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Μακάρι να είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε και να συγκινηθούμε κι απο κοντά..

P. Kapodistrias είπε...

Βαγγέλη,

Κι εμείς εδώ έτσι πιστεύουμε!

P. Kapodistrias είπε...

Αναΐς,

Τα νοερά είναι τα καλύτερα ταξίδια...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails