© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Για ένα κέρασμα στο Fournos Bakery

Ελάτε σήμερα μαζί μου για ένα κέρασμα στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή Rosebank του Johannesburg.

Εδώ στην πλατεία (στην ουσία: ανοικτό πάρκιν του πολυκαταστήματος Rosebank Mall) υπάρχει ένα υπέροχο και άκρως ευωδιαστό κατάστημα: Το Fournos Bakery!!! Ανήκει -νομίζω- σε Έλληνα της Νοτίου Αφρικής (εξ ου και το όνομά του) και αποτελεί ένα από τα πολλά ομώνυμα καταστήματα, που κείνται σε διάφορες περιοχές της μεγαλούπολης αυτής.

Ο υπάλληλος παίρνει ήδη παραγγελίες! Και του πουλιού το γάλα!!! Ό,τι λιχουδιά φαντασθείτε!!!

Κατά κοινή ομολογία των φίλων που μάς έφεραν εδώ, αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές σημείο συνάντησης για τους επιχειρηματίες, τις παρέες, αλλά και τις οικογένειες. Μπορούμε ν' απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα, εξυπηρετούμενοι από το πολύ φιλικό προσωπικό.

Μπορούν (οι απαιτητικοί) επίσης να ψωνίσουν από χονδροελιές έως και ελληνικό λάδι!!!

Φρεσκοψημένα προϊόντα, νοστιμιές, κρύα κρέατα και όλα τα τυριά!

Ο καιρός όμως απέξω έχει βαρύνει! Ας κάμουμε γρήγορα. Συχνά, τ' απογεύματα, συννεφιάζει επικίνδυνα και η νεροποντή δίνει και παίρνει!

Ό,τι αγοράσατε, αγοράσατε! Φεύγουμε!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ όμορφη ξενάγηση αλλά ο καιρός πολύ απειλητικός

kiki είπε...

Να ήμουν εκεί...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails