© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Συμμετοχή στα "Ζητήματα Ποιμαντικής Θεολογίας" του Περιοδικού "Θεολογία"



Είχα τη μεγάλη τιμή, στις αρχές του χρόνου, να μού αναθέσει ο Διευθυντής του Περιοδικού ΘΕΟΛΟΓΙΑ (Τριμηνιαία έκδοση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος) ελλογιμότατος κ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, Σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, να συνθέσω μια εργασία για το αφιερωματικό τεύχος "Ζητήματα Ποιμαντικής Θεολογίας", που ετοιμαζόταν. Η εργασία είχε να κάμει με την ποιμαντική αντιμετώπιση του οικολογικού προβλήματος.

Η εργασία συντέθηκε εντός των προβλεπομένων χρονικών ορίων και ήδη συμπεριελήφθη στο 2ο τεύχος (Απριλίου-Ιουνίου 2010, με 416 σελίδες) του 81ου Τόμου του Περιοδικού, σσ. 197-207. Έχει τίτλο "Διαχέοντας τον Θεολογικό περί Οικολογίας Λόγο στο Πλήρωμα της Εκκλησίας". Ήδη βρίσκεται αναδημοσιευμένη στον eco-ιστότοπό μας NaturaZante και μπορείτε να την αναγνώσετε κάνοντας κλικ εδώ.

π. Π. Κ.

1 σχόλιο:

St. Panteleimon & St. Paraskevi Church είπε...

Συγχαρητήρια! Θα διαβάσω το κείμενο με ενδιαφέρον!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails