© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στη στάση Marienplatz του Μετρό στο Μόναχο / Metro station Marienplatz, Munich / U-Bahnhof MarienplatzΣτον κεντρικότερο σταθμό του Μετρό του Μονάχου, αυτόν της Marienplatz, διακινείται πλήθος λαού ανά πάσα στιγμή και ώρα, μαζί με τα μύρια όσα προβλήματα, τις σκέψεις, τα όνειρά τους.

Εδώ κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα, δημιουργώντας την (ψευδ)αίσθηση της πραγματωμένης αναμονής. Ή, τέλος πάντων, όπως το πάρει ο καθείς...

Όλοι (και εδώ) στο τριπ της Προσμονής... Όλοι συμβουλεύονται τις έξυπνες οθόνες τού πώς και τού πότε των αφίξεων και των αναχωρήσεων... 


Εμείς απλώς αποτυπώνουμε ό,τι μπορούμε για τον Ίσκιο μας. Κυρίως τους Ήσκιους, που συνήθως μπαινοβγαίνουν στα πηγαινοερχόμενα βαγόνια, αποζητώντας προορισμό... Χαιρέτωσαν!!!


1 σχόλιο:

Anastasios είπε...

Καλημέρα και Καλό Μήνα!

Καλή Σχολική, Ποδοσφαιρική κι Εκκλησιαστική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο.

Κι όπως λένε κι οι Άγγλοι: "September blow soft till the fruit's in the loft".

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails