© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

"Λικεράκια και Σερμπέτια" μετά το "Ψωμιά και Ζύμες"


Η φίλη μας Κική Ξανθάκη της Μικρής Κουζίνας και των Ονείρων με θέα, ήδη κυκλοφορεί από τις ζακυνθινές εκδόσεις Έντυπο το δεύτερο τομίδιο με γεύσεις, που φέρει τον εντελώς... προκλητικό τίτλο "Λικεράκια και Σερμπέτια". Είχε προηγηθεί το "Ψωμιά και Ζύμες", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Με την ευκαιρία αυτήν η Κική μάς καλεί, σήμερα, στις 7 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Παλατίνο, για καφεδάκι. "Ελάτε", μάς λέει η ίδια, "να δοκιμάσετε ψωμιά και ζύμες, να μεθύσετε γλυκά με λικεράκια και σερμπέτια, να ζυμώσουμε μαζί γεύσεις και αρώματα, σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα".

Αξίζει τον κόπο! Η Κική, με ό,τι καταπιάνεται, το κάνει ποίηση! Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για τις υπέροχες γεύσεις που με τρόπο ξεχωριστό χειρίζεται και μεταδίδει! Τής ευχόμαστε να έχει υγεία και διαρκείς δημιουργίες, ώστε να εορτάζουμε κάθε χρόνο από έναν τόμο μιας μακράς σειράς της Μικρής Κουζίνας της! Εύγε!!!

1 σχόλιο:

kiki είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Ήταν μια υπέροχη βραδιά χτες. Πέρασα υπέροχα. Ευχαριστώ που ήσασταν εκεί! Φιλιά!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails