© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οι "Καμένες Πεταλούδες" στο λογοτεχνικό περιοδικό "Πάροδος"


Σήμερα λάβαμε το νέο διπλό τεύχος (Νο 39-40, Δεκεμβρίου 2010) του σπουδαίου λογοτεχνικού περιοδικού Πάροδος του Κώστα Ριζάκη, το οποίο εδρεύει στη Λαμία. Πλείστες όσες αξιομνημόνευτες συνεργασίες και αφιερωματικά κείμενα κοσμούν τις εκατοντάδες των σελίδων του τεύχους, ακόμη και τα εξώφυλλα! Είναι όντως παρήγορο ότι η επαρχία δεν περιορίζεται πλέον στα ψηλά τείχη της, αλλά παράγει ουσιαστική λογοτεχνία, διανοίγοντας δρόμους στο γκρίζο των εν Κρίσει ημερών μας.


Ανάμεσα στα άλλα κείμενα, περιλαμβάνεται η κριτική του Διονύση Σέρρα για τις "Καμένες Πεταλούδες. Ποιήματα 1979-2009", δηλαδή τη συγκεντρωτική έκδοση των ποιημάτων μου (εκτείνεται στις σελίδες 4791-4794 του τεύχους). Φέρει τον τίτλο "Συλλέγοντας φως από τις Καμένες Πεταλούδες του Παναγιώτη Καποδίστρια" κι εσείς μπορείτε να την αναγνώσετε στη βιβλιοθήκη του e-περιοδικού μας, τα Παραθέματα λόγου, κάνοντας κλικ εδώ.

Οφείλω χάριτες πολλές τόσο στον παμφίλτατο Διονύση Σέρρα, όσο και στον αγαπητό Κώστα Ριζάκη για την εξαιρετική τιμή!
π. Π. Κ.

1 σχόλιο:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Συγχαρητήρια Πολλά Σας Αξίζουν!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails