© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΓΚΙΟΣΤΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2011»


Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Ώρα 10.30 π.μ.: Επίσημη συνάντηση των μαθητών του 1ου «Καραμπίνειου» Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου με την αντιπροσωπεία των μαθητών της Ιταλικής πόλης Sulmona, εμπρός από την προτομή του Ούγου Φώσκολου στην άκρη της Πλατείας Σολωμού. Κατάθεση λουλουδιών στην προτομή του Ποιητή και ανάκρουση των ύμνων των δύο χωρών (Ελλάδας, Ιταλίας). Επιδείξεις από τα συμμετέχοντα σχολεία.

Ώρα 11.30 π.μ.: Τελετή αδελφοποίησης των δύο σχολείων στο προαύλιο του 1ου «Καραμπίνειου» Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου.

Ώρα 7 μ.μ.: Επίσημη έναρξη της Γκιόστρας 2011. Εκκίνηση πομπής με αντιπροσωπείες των συμμετεχόντων από το Πλάτωμα των Αγίων Σαράντων, με κατάληξη στην ιστορική πλατεία Αγίου Μάρκου, όπου θα γίνει η επίσημη έναρξη της Γκιόστρας της Ζακύνθου2011. Επιδείξεις σμπαντιερατόρων (σημαιοφόρων) Ζακύνθου και Ιταλίας, χοροί εποχής από τις συμμετέχουσες χώρες, ακροβατικά, πυροτεχνήματα και άλλες εκπλήξεις.


Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Ώρα 11 π.μ.: Κήρυξη της Γκιόστρας Ζακύνθου 2011. Πομπή με αντιπροσωπείες από τους συμμετέχοντες, με τον Κήρυκα να προηγείται, θα ξεκινήσει από το πλάτωμα των Αγίων Σαράντων και αφού διασχίσει το ιστορικό κέντρο της πόλης, θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Μάρκου, όπου θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις.

Ώρα 4.30 μ.μ.: Η ΓΚΙΟΣΤΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2011. Εκκίνηση μεγάλης πομπής από το πλάτωμα του Αγίου Παύλου με όλους τους συμμετέχοντες, η οποία, αφού διασχίσει το ιστορικό κέντρο της πόλης, θα καταλήξει στην πλατεία Σολωμού, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της ΓΚΙΟΣΤΡΑΣ.

Ακολουθούν επιδείξεις σμπαντιερατόρων της Ζακύνθου και της Ιταλίας, χοροί από τις συμμετέχουσες χώρες και το συγκρότημα «Υακίνθη», ακροβατικά, επιδείξεις συμμετεχόντων τμημάτων και άλλα μεσαιωνικά δρώμενα.


Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Ώρα 11.30 π.μ.: ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΚΙΟΣΤΡΑ (Οργανώνεται με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου «Καραμπίνειου» Δημοτικού Σχολείου). Εκκίνηση από το Πλάτωμα των Αγίων Σαράντων. Κατάληξη στην Πλατεία Σολωμού, όπου θα διεξαχθεί η Παιδική Γκιόστρα.

Ώρα 1.30 μ.μ.: Κήρυξη λήξης Γκιόστρας Ζακύνθου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails